1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

İş adamları Ahlat'ta buluştu

İş adamları, merkezi İstanbul'a bulunan Bitlisli Genç İşadamları Derneği'nin (BİGİAD) Ahlat ilçesinde düzenlenen bir gecede buluştu.

Ahlat Büyük Selçuklu Oteli'nde düzenlenen geceye Kaymakam Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, BİGİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Peker, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda genç iş adamı katıldı. Gecede bir konuşma yapan BİGİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Peker, amaçlarının Bitlis'i en iyi şekilde tanıtmak ve refah seviyesini yükseltmek olduğunu söyledi. Peker, "Bitlis'te açılacak olan şubemiz için Ahlat ilçesinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bitlis'in evlatları ilimizi kalkındırmanın ve refah seviyesinin yükseltilmesinin çabasını, mücadelesini vermektedirler. Bitlis'i kalkındırmak ve hak ettiği seviyeye getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizler ilimizi kalkındırmak adına her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bitlis için yapılacak çok işimiz var. El ele vererek kalkınma hamlesi yapmalıyız" dedi.

Ahlat ilçesinde buluşan BİGİAD üyeleri tarafından düzenlenen geceye katılan yaklaşık 200 kişiye yemek verildi. Bitlis il ve ilçelerinin anlatıldığı slayt ve video görüntülerinin izlendiği gece halk oyunları gösterisi ve müzik eğlence programı ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 10:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?