8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kaçırılan bebekten haber yok

HASTANEDEN KAÇIRILAN BEBEK BULUNAMADI

Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasında önceki gün kaçırılan iki günlük bebek halen bulunamadı.

Hastane çalışanı tarafından yanlışlıkla kimliği belirsiz bir kadına teslim edildiği öne sürülen iki günlük bebeği arama çalışmaları devam ediyor. İrfan ve Hülya Ulus çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen talihsiz bebeğin yakınları perişan. Sık sık fenalaşan anne Hülya Ulus, hastaneye kaldırılarak sakinleştirilmeye çalışılıyor.

Tatvan Devlet Hastanesi ek binası önünde bulunan ve bebeği kaçırdığı tahmin edilen biri kadın ve 2 kişinin alışveriş yaptığını ifade eden market sahibi Muhammet Refet Ağırtmış, "Adam 25-30 yaşlarında 60-65 kilo ağırlığında, esmer, siyah montluydu ve elinde telefon vardı. Saat 10.00 sıralarında geldi. 10.30'a kadar burada kaldı. Buradan 100'lük kontör ve çocuk bezi aldı. Ben önce şüphelenmedim ama sonra polisler gelip sorunca durumu anladım" dedi.

Aynı markette çalışan ve kadını gördüğünü belirten Ağırtmış'ın yeğeni Fırat ise, "Bayan saat 14.00 sıralarında geldi. İlk geldiğinde kırmızı battaniyeyi çantasından çıkardı. Sonra hastaneye gitti. Geldiğinde ise battaniyeye sarılı bebek vardı. Burada birine telefon açıp, 'Acele gel, seni dükkanın arkasında bekliyorum' dedi. Sonra da çıktı" şeklinde konuştu.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bebeği bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Polis, market sahibi ve yeğeni tarafından verilen eşkallerden yola çıkarak 2 kişinin robot resimlerini çizdi.

Bitlis İl Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı ise en küçük detayı bile değerlendirdiklerini belirterek, "Ekiplerimiz çalışmalarını geniş kapsamlı yürütüyor. Her detayı değerlendiriyoruz. Kadın ve erkeğin robot resimleri çizildi. En kısa sürede sonuça ulaşacağız" dedi.

HASTANEDEN KAÇIRILAN BEBEK BULUNAMADI
HASTANEDEN KAÇIRILAN BEBEK BULUNAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 16:43:03
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 17:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?