8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Karla mücadele sürüyor

AHLAT BELEDİYESİ'NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Bitlis'in Ahlat ilçesinde etkili olan yağış devam ederken, belediye ekipleri de yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ahlat Belediyesi iş makineleriyle cadde, sokak ve mahalle aralarında yol açma çalışmalarına başladı. Buzlanmaya karşı tuz ve kum kullandıklarını ifade eden Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, kar yağışı ile birlikte cadde, sokak ve mahalle aralarında hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi. Yollara tuz ve kum takviyesi ile birlikte greyderlerle kapalı yolları açtıklarını kaydetti. Başkan Çoban, "Karla mücadele ekiplerimiz geceden buyana çalışmalarına başladı. Ekiplerimizin yollardaki buzlanmaya karşı tuzlama ve kumlama çalışmaları halen sürüyor. Bunun dışında ana caddeler ve hastane gibi aciliyet gerektiren yolları öncelikli olarak açtırıyoruz. Ardından ise mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Tüm yollar kardan temizlenene kadar ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecektir" dedi.

Ahlat Belediyesi tarafından başlatılan karla mücadele çalışmalarının 3 kepçe, 1 greyder, 2 kamyon, 2 traktör ve 12 personel ile geceden buyana sürdüğü, çalışmaların halen devam ettiği ifade edildi.

AHLAT BELEDİYESİ'NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI
AHLAT BELEDİYESİ'NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 13:22:01
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 15:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?