8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kaybolan bebek bulunamadı

HASTANEDE KAYBOLAN İKİ GÜNLÜK BEBEK BULUNAMADI

Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasında önceki gün kaybolan iki günlük bebek halen bulunamadı.

Hastane çalışanı tarafından yanlışlıkla kimliği belirsiz bir kadına teslim edildiği öne sürülen iki günlük bebeği arama çalışmaları devam ediyor.

İrfan ve Hülya Ulus çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen ve daha ismi konulmamış olan talihsiz bebeğin yakınları, hastane yönetiminin bu duyarsızlığına ve hastanede güvenlik önlemlerinin bu denli düşük olmasına bir anlam veremediklerini belirtti. Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan çocuğun ailesi ve yakınları, konunun peşini asla bırakmayacaklarını ve bu olayı bilenlerin insanlık adına ilgili makamlara bildirmelerini istediklerini söyledi.

Tatvan İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, bebeğin kaçırılması olayı ile ilgili hastane çalışanlarından bir kişinin açığa alındığını, adli ve idari soruşturmanın geniş bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Hastanede kaybolan çocuğun yakını olan Nevzat Ulus ise Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasında yeni doğan çocuk ünitesine gelen kimliği belirsiz bir kadının, bölüm hemşiresinden yeni doğmuş iki günlük bebeği emzirmek bahanesiyle aldığını belirterek, "Söz konusu kadın hastane önünde bulunan bir markete giderek marketten çocuk maması, çocuk bezi almış. Ardından telefonla bir görüşme yaparak, 'Ben söylediğim yerdeyim, gel beni buradan al' dediğini ve iki günlük bebekle kayıplara karıştığını biliyoruz"ifadelerini kaydetti.

HASTANEDE KAYBOLAN İKİ GÜNLÜK BEBEK BULUNAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 15:27:02
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 16:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?