8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kayıp bebek için izinler kaldırıldı

KAYIP BEBEK İÇİN EMNİYETTE İZİNLER KALDIRILDI

Bitlis Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, geçtiğimiz günlerde Tatvan'da hastanede kaçırılan bebeğin bulunması için tüm izinleri kaldırıldığını söyledi.

Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesi ek binasında kaçırılan 2 günlük bebeğin bulunması için tüm kent seferber olurken, emniyet birimleri ise çizilen robot resimlere benzeyen eşkalleri teşhis ettiriyor. Hülya Ulus'un dünyaya getirdiği ve daha ismini bile koyamadığı iki günlük bebek için seferberlik başlatan Bitlis Emniyet Müdürlüğü, görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda 2 kişinin robot resimleri çizerek kentin her tarafına astı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, emniyet birimlerinde izinlerin kaldırıldığını belirtti. Bıçakçı, "12-24 sistemine göre 3 vardiya olarak çalışıyoruz. Kayıp bebeğin biran önce bulunması için il genelinde büyük çapta çalışmalar sürdürüyoruz. Ayrıca izinleri de kaldırdık. Tüm ihtimalleri en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyoruz" dedi.

Kayıp bebeğin bulunması için halkında desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Bıçakçı, "Vatandaşların ihbarları bizim için çok önemlidir. Özellikle köylü vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları gerekir. Bu konuda vicdan sahibi olan herkes sorumludur. İnsanlar kendilerini bebeğin anne ve babasının yerine koysunlar. Bu konuda polisin olduğu kadar vicdan sahibi olan toplumda sorumludur" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 13:08:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 19:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?