1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kaymakamlık futbol turnuvası sonlandı

Ahlat ilçesinde düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası' sonunda Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğü takımı şampiyonu oldu.

Ahlat Kaymakamlığı tarafından yılbaşında başlatılan ve 11 takımın katıldığı turnuva, 2 grup halinde lig usulü yapıldı. Turnuvanın son maçında Ahlat Sağlık Grup Başkanlığı takımını 2-0 mağlup eden Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçını izleyen Ahlat Kaymakam Bilal Şentürk, kupa töreni öncesi yaptığı konuşmada, turnuvanın temel amacının kurumlardaki personel ve memurlar arasında tanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi. Kaymakam Şentürk, sporun her şeyden önce bir oyun olduğunu belirterek; "Futbolu da bir oyun olarak algılamak lazım. Aksi takdirde kırıcı üzücü tarafları çok oluyor. Turnuvaya katılan arkadaşlarımız futbolu bir oyun olarak centilmence oynadılar. Bütün takımları tebrik ediyorum "dedi.

Konuşmaların ardından şampiyon olan takıma birincilik kupası Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk tarafından verilirken, diğer kurum amirleri ise, ikincilik kupasını Sağlık Grup Başkanlığı, üçüncülük kupasını Tapu Kadastro Müdürlüğü ve centilmenlik kupasını ise İlçe Müftülük takımlarına verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 12:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?