1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kiler'den iftar yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine iftar yemeği verdi. 

Bitlis Polisevi'nde verilen yemeğe AK Parti Mardin milletvekili Gönül Şahkulubey de katıldı. Yemek sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, gündüzleri vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm ararken, akşamları da iftar yemeğiyle onlarla bir araya gelip manevi havayı teneffüs ettiklerini belirtti. 

Kiler, "Ramazan dolayısıyla önce teşkilatımızla, ilimizi yöneten yöneticilerimiz, kurum amirlerimizle, sivil toplum kuruluşları ve daha sonra bütün esnaflarımızla her gün 150-200 kişilik gruplarla iftar yapacağız. Amacımız Ramazan ayının güzelliğini beraber paylaşmak. Bu arada halkımızı da ziyaret ediyoruz. Teşkilatımıza gelen vatandaşlarımızı dinledik, dertlerini çözebildiklerimizi çözdük ve not aldık. İl başkanımız ve belediye başkanımızla birlikte bir hafta boyunca bu tür programlarımız devam edecek, insanlarımızın dertlerini dinleyeceğiz. Hem ramazanın güzelliğini beraber paylaşacağız, hem de beraber kucaklaşacağız. Ramazan paylaşım ayı, birlik beraberlik kucaklaşma ayıdır. İstiyoruz ki en güzel şekilde Ramazan ayının son günlerini beraber idrak edip, beraber paylaşalım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 16:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?