1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kırtsiyecilerin 23 Nisan hazırlığı

Ahlat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı telaşına giren kırtasiyeciler getirdikleri, balon, bayrak ve süsleri işyerlerinin camlarına astı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na sayılı günler kala, öğrenciler kendi bayramlarını kutlamak için hazırlıklarını sürdürürken, esnaflarda bu telaşa girdi.

Hazırlıklarını hummalı bir şekilde tamamlamaya çalışan öğrenciler şimdiden 23 Nisan Bayramı'nın heyecanını yaşamaya başladı. Öğrenciler gerekli olan, bayrak, balon ve süsler için ise kırtasiyecilerin yolu tutuyor. İlçedeki kırtasiyecilerden Üzeyir Akçelik, yaklaşık 20 yıldır kırtasiyecilik yaptığını belirterek, bu yılki ilginin şaşırtıcı olduğunu söyledi.

Akçelik, gerek öğrenciler gerekse çocukların bayrak ve bayrak amblemli balon ilgisine ise şimdiye kadar hiç rastlamadığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 13:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizemli IP: 193.140.188.xxx Tarih : 16.04.2008 13:33:14

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklara armağan edilen en güzel bayram tüm çocukların bu bayramı en güzel bir biçimde geçirmesini diliyorum.. Sebil Kırtasiyenin sahibi sevgili Üzeyir AkçeliK yürekten kutluyoruum her tarafı bayraklarla süslediği için...