1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kız öğrencilerin yıl sonu etkinlikleri

Ahlat İlçesi Eğitim ve Kültür Vakfı'na (AKEV) ait Uğur Boran Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler bir gece düzenledi.

Yurt binasının bahçesinde düzenlenen geceye AKEV Genel Başkanı ve Yargıtay Onursal Başkanı Ahmet Köksal, Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, İlçe Kaymakamı Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, öğrenci ve velileri katıldı.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Köksal, güçlü ve meşakkatli bir yılsonunda öğrencilerin başarılı dönemini kutlamak amacıyla geldiğini söyledi. Köksal, AKEV'e ait kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilere her türlü desteği sağlayan yöneticilere teşekkür ederek, "Biz bu kız öğrenci yurdumuzu özellikle kırsal kesimden okumak üzere buraya gelen yavrularımız için açmaya çalıştık. Buraya başladığımızda hem yerel yöneticilerin hem de idarecilerin büyük yardım ve desteklerini gördük. Onların yardım ve destekleri devam ettiği sürece biz de hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi.

Köksal'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından öğrenciler yaptığı folklor gösterisi izleyenleri adeta büyülerken, şiir ve müzik dinletisi ise izleyenler tarafından bol bol alkışlandı. Gece öğrencilerin davetlilerle birlikte halay çekmeleriyle son buldu.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 14:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
songül telli IP: 81.214.88.xxx Tarih : 18.07.2008 13:37:23

arkadaşalrımı kutluyorum.Ben de 2005_2007 yılları arasında yurrta kaldım.Bizim etkinliğimiz bu ölçüde olmamıştı.Özellikle şahize çobanın emeğini göz ardı etmmemek gerekiyor.Tekrardan arkadaşları kutluyor ve daha güzel etkinliklerel karşılaşmayı diliyorum.YAŞASINNNN AKEV KIZ YURDU VE ŞAHİZE ablam.SEVGİLER...........