1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Korsan taksicilere tepki

Adilcevaz ilçesindeki bir gurup taksici, korsan çalışanlara karşı önlem alınmamasını protesto ederek araçlarını satılığa çıkardı.

İlçe merkezindeki Süphan Taksi Durağı çalışanları, sayıları yaklaşık 40 ile 50 arası olan korsan taksiciler sebebiyle zarar ettiklerini, ekmek paralarını çıkaramadıklarını anlatarak araçlarını satmaktan başka çareleri kalmadığını ifade etti.

Taksi durağına 'Süphan Taksi Durağı Araçları Satılıktır' yazıları asan taksiciler adına açıklama yapan Erol Yazar, "İlçemizdeki taksiciler olarak bazen evimize siftah etmeden giderken, korsan çalışan arabalar cayır cayır çalışıyor. Biz Bağ-Kur pirimi ve vergimizi öderken, korsan taksicilerin böyle bir derdi yok. Vergilerimizi ödeyemez hale geldik. Araçlarımızı satmaktan başka çaremiz kalmadı " dedi.

Yılmaz Taş isimli taksici ise, korsan çalışan taksilerle için daha önce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunduklarını, şimdiye kadar herhangi bir sonuç alamadıklarını belirterek "Biz ilçe merkezinde her yöne 3 YTL gibi makul ücret karşılığı çalışıyoruz. Buna rağmen iş yapamıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 13:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?