9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Küçük Haktan'dan tören tepkisi

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle belediye başkanlığını ziyaret eden 2. sınıf öğrencisi Haktan Türkmenoğlu, "Törenlerden memnun değilim. Büyükler oturuyor, biz küçükler saatlerce ayakta bekliyoruz, yoruluyoruz" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bayındır İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup Bitlis'in Ahlat İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti. Misafirleri kabul eden Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, çeşitli hediyeler ikram ettikten sonra makamını okulun 7-A sınıfı öğrencilerinden Büşra Akürek'e teslim etti.

Başkanlık makamına oturan temsili başkan Büşra Akürek, Ahlat'ın tarihi ve turistik önemini sık sık vurgulayarak projelerinden bahsetti. Büşra Akürek, daha sonra makamında bulunanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90'ncı yılının kutladı. Ardından belediyeyi ziyarete gelen okul arkadaşlarına yönelerek, her yıl kutlanan 23 Nisan programına katıldıklarını, bu programdan memnun kalıp kalmadıklarını sordu. Soruya okulun 2-A sınıfı öğrencilerinden Haktan Türkmenoğlu'nun ilginç yanıtı herkesi şaşırttı. Kutlamalardan memnun olmadığını anlatan Haktan Türkmenoğlu, "Memnun değiliz. Büyükler oturuyor, biz küçükler saatlerce ayakta bekliyoruz, yoruluyoruz" dedi.

Temsili Başkan Büşra Akürek'in, "Bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz?" Sorusuna karşılık ise, minik öğrenci, "Bu soruna iki taraflı oturaklar yapılsın, bir tarafında büyükler diğer tarafında çocuklar otursun, böyle daha güzel olur" şeklinde konuştu.

Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve tüm dünya çocuklarına hayırlı olması dileğinde bulundu.

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 11:29:00
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 13:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?