8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kursiyerler resimlerini sergiliyor

KURSİYERLERDEN RESİM SERGİSİ

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından açılan kursa katılan kursiyerler resim sergisi açtı.

Tatvan Belediyesi bünyesinde açılan Sanat ve Meslek Edindirme Kursları kapsamında açılan 'Resim Kursu'na katılan 45 öğrenci, kurs sonrasında resim sergisi açtı. Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi'nde açılan ve kursiyerler tarafından yapılan 75 resim, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok'un isteğiyle serginin kurdelesi AVM esnaflarından Bahar Kaya isimli bir bayan tarafından kesildi. Daha sonra kursla ilgili bilgiler veren kurs hocası Abdulbasıt Tadik, 45 öğrencinin özel yetenek sınavları ve güzel sanatlar lisesi sınavlarına hazırladıklarını belirtti. Tadik, "Önceki kursumuzdan mezun olan 11 öğrenci şu an Van'da, yaklaşık 10 öğrenci de Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitimlerine devam ediyor. Bu yılki hedefimiz de öğrencilerimizin tamamını üniversite ve liselere yerleştirmektir" dedi.

Resim sergisinin 25 Nisan 2010 Pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi. Açılışa Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Belediye Başkan yardımcıları Nametullah Epözdemir ile M. Nasır Ölçer, AVM esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 12:17:05
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 15:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?