1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Kutsal Emanetler fotoğraf sergisi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren, Ahlat Eğitim Derneği (AHED) tarafından "Kutsal Emanetler" konulu bir fotoğraf sergisi açıldı.

Ahlat Selçuklu Çarşısı'nda açılan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği serginin açılış törenine, İlçe Kaymakamı Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle 3 boyutlu fotoğraflar davetlilerin büyük ilgisini çekti.

AHED Dernek Başkanı Şener Ekinci, kutsal emanetler sergisini derneklerinin sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri içinde düzenlediklerini belirterek, "Sergimizde Peygamber efendimizin hayatından kesitler sunan ve kutsal emanetlere ait fotoğraflar bulunuyor. Peygamber efendimizi içimizde yaşamak, onun yolunda ilerlemek her müslüman ferdin görevidir" dedi.

Ayrıca fotoğraf sergisine olan ilginin sevindirici olduğunu belirten AHED Dernek Başkanı Şener, 40 adet kutsal emanete ait fotoğrafların teşhir edildiği serginin 7 gün boyunca halka açık olacağını da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 17:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?