1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Lokantadan ilgniç promosyon

Bitlis'te bir lokanta işletmecisi Zafer Soyubol, hazırladığı köfteleri halka tanıtmak için ilginç bir promosyon başlattı. Soyubol, '1 içli köfte alana 1 altın bedava' promosyonu ile her gün 64 YTL değerinde çeyrek altınlar dağıtıyor.

Bitlis Kazımdirik Caddesi üzerinde bulunan 'Merhaba Döner' lokanta sahibi Zafer Soyubol, kendisinin hazırladığı Antep köftesini tanıtmak için ilginç bir promosyon başlattı. Pişirdiği içli köftelerin arasına her gün 1 adet çeğrek cumhuriyet altını koyan Soyubol, reklam değil köftelerini tanıtmayı amaçladığını belirtti. 1 YTL'den sattığını içli köfterli tanıtmak amacıyla böyle bir yola başvurduğunu belirten Soyubol, promosyondan sonra satışlarının arttığını anlattı. Soyubol, "Halkımız yaptığımız Antep köftesini tam tanımıyordu. Ben de bu merakı biraz daha artırmak için böyle bir çözüm buldum. Köftenin içine altın bıraktım. Amacım reklam değil, sadece bu köfteleri halka tattırmaktır. Şu anda köftelere rağbet güzel. Köfteler çok beğenildi. Altın kampanyası ile de satışlar yüzde 10 arttı. Biz satışların yüzde 50 veya yüzde 100 artmasını bekliyoruz. Bu ayın sonuna kadar bu kampanya devam edecektir" dedi.

Soyubol, yaptığı her 100 köfteden 1'ine altın bıraktığını belirten Soyubol, "Hergün yaklaşık 300 köfte çıkarıyorum. Tanesini 1 YTL'den satıyorum. Her 100 köfteden birine 64 YTL değerinde 1 çeyrek altın bırakıyorum. Herkese hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Köfte satın alan Yılmaz Tangılay adlı müşteri de, "İlk defa duydum ve çok sevindim. Aldığım köftede bana altın çıkmadı, inşallah başkasına çıkar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 13:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?