8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Lösemili çocuklar yararına kermes

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES

Bitlis'in Tatvan ilçesinde lösemili çocuklar yararına bir kermes düzenlendi.

Tatvan Cumhuriyet Caddesi Bitlis durağı karşısında, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri, Pınar Akkuş, Gökçe Nur Haspolat ve Büşra Akçınar, lösemili çocuklar yararına kermes düzenledi. Düzenlenen kermesin açılışını yapan Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok; geçmiş günlerde '9. Uluslar Arası Lösemili Çocuklar Haftası'nı kutladıklarını söyleyerek "Lösemili çocuklar ve ailelerinin belediyemizi ziyaret etmeleri bizi çok mutlu etti. O gün de belirttiğimiz gibi, biz desteğimizi her zaman sağlayacağız. Tüm çocuklar bizim için çok değerlidir ve her konuda çocuklarımızın yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.

Gazetecileri kermes hakkında bilgilendiren Lösev Bitlis Temsilcisi Metin Tan ise; Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri tarafından, Lösev çocuklarına destek için bu kermesin düzenlendiğini belirtti. Tan "Bu 3 gönüllü arkadaşımızın hazırladıkları kermesten elde edilecek gelirin tümü, Lösev çocukları yararına olacaktır" dedi.

Kitap, hediyelik eşya, giyecek, oyuncak, yiyecek ve içeceklerin olduğu kermeste, en çok ilgiyi 3 boyutlu resim albümleri gördü.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 18:34:04
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 20:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?