8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Mesire alanı büyülüyor

MESİRE ALANI GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLÜYOR

Bitlis Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan mesire alanı, sonbahar mevsimini yaşadığımız bugünlerde görsel güzelliğiyle herkesi büyülüyor.

Belediye tarafından geçen yıl Yükseliş Mahallesi'nde yapılan mesire alanı, havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlardan fazla ilgi görmüyor. İçerisinde çocuk oyun parkı, piknik masaları, bay bayan lavabolar, mescit, barbekü ve yapay dere bulunan mesire alanı, sonbahar mevsimin gelmesiyle farklı bir güzelliğe büründü.

MESİRE ALANI GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 18:21:05
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 17:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali ak IP: 78.161.85.xxx Tarih : 1.11.2010 22:37:17

hay Allah senden razı olsun başkan.senden önce bir beceriksiz vardı.o hiçbişey yapamadı.sen istanbul görmüşsün ya hemen geldin şipşak halleltin ve bu memleketi mesire alanına kavuşturdun.Sayın başkan;önce aciliyet arz eden konuları(içme suyu,atık su,şu minübüslere alternatif gibi konular kafandan hiç geçmiyor.valla zaten senin için hizmet etmeye değil de borçlarını ödemeye geldi dediler.şimdi diyecen ki sen kime oy verdin.kırılası elimle tıpış tıpış başkana verdim.şimdi her elime bakınca o geliyo aklıma.keşke elim kırılsaydı da vermeseydim