2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Mezun oldukları okula yönetici oldular

Bitlis İmam Hatip Lisesi öğrencileri, eğitim gördükleri okula yıllar sonra yönetici olarak geri döndüler.

Mezun oldukları 1990-1991 eğitim-öğretim döneminden sonra yüksek öğrenimlerine devam eden Ekrem Uğurlu okul müdürlüğüne, Ahmet Özbay ve M. Sami Özdemir ise müdür yardımcılığı görevine atandılar.

Okullarında yıllar sonra yönetici olmaktan gurur duyduklarını belirten idareciler, bunu tahmin etmediklerini, ancak şartları ve imkanları kullanarak kendi okullarında yönetici olarak çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Bölgenin yapısını ve okulun sorunlarını iyi bildiklerini belirten Okul Müdürü Ekrem Uğurlu, "Bu okuldan mezun olurken asıl özlemimiz; sorunlarını iyi bildiğimiz bu okulda öğretmenlik yapmaktı. Şartlar oluştu ve bugün arkadaşlarımızla birlikte okulun yöneticiliğini yapıyoruz. Okulda belli sıkıntıları bildiğimiz için çözümleri de kolay hazırlandı. Şimdi okulumuzun çok büyük sıkıntıları yok. Olan sorunları da el ele vererek çözmeye çalışıyoruz. İnsanın mezun olduğu okulda yöneticilik yapması çok güzel bir duygu. Biz bu duyguları yaşıyoruz. İnşallah yetiştireceğimiz öğrenciler de bu görevi bizden devralır" dedi.

bitlis
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 13:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?