9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Minik başkanlar talimat yağdırdı

MİNİK BAŞKANLARDAN TALİMATLAR

Bitlis'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muştakbaba İlköğretim Okulu'ndan bir heyet Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'ı makamında ziyaret etti.

Muştakbaba İlköğretim Okulu Müdürü Ali Karakaş, sınıf öğretmeni Ulaş Şöngün ve 5. sınıf öğrencileri Zümrüt Işık ve Berkay Dinç ile birlikte Başkan Alaydın'ı ziyaret etti. Temsili olarak koltuğu Başkan Alaydın'dan devralan 5. sınıf öğrencisi Zümrüt Işık, Fen ve İmar İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri müdürlerine talimat verdi.

Berkay Dinç ise başkanlık koltuğuna geçtikten sonra Başkan Fehmi Alaydın'dan çarşı merkezindeki kaldırım işgallerine son verilmesi, minibüs garajının taşınması ve okul bahçelerinin asfaltlanmasını talep etti.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise, "Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımızın öncelikle bayramını kutluyorum. Sizlerde daha çok çalışarak, güzel vatanımıza yararlı birer birey olacağınızdan eminim. Sizlerin eğitimi için belediye olarak imkanlarımız elverdiği sürece tam destek yanınızdayız. Öğretmenlerinizin ve ailelerinizin sözünü dinleyerek sizlerde benim gibi yönetici olabilirsiniz" dedi.

MİNİK BAŞKANLARDAN TALİMATLAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 18:33:05
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 18:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?