9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Minik Ömer sır oldu

MİNİK ÖMER HALEN BULUNAMADI

Bitlis'in Hersan Mahallesi'nde önceki gün evinin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki Ömer Kömürcü'yü arama çalışmalarından henüz bir sonuç alınamadı.

Çocuğu bulmak için seferber olan Afet Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, Bitlis-Baykan karayolu üzerinde bulunan 45 kilometre uzunluğundaki dere yatağında arama çalışmalarını sürdürüyor. Afet Acil Durum Müdürü Hikmet Duk, Siirt bölgesinde de arama tarama çalışmalarının yapıldığını söyledi. Duk, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Pazar günü öğleden sonra bir çocuğun kaybolduğu haberini alır almaz ekiplerimizi olay bölgesine gönderdik. Ekiple gece yarılarına kadar yaklaşık 50 kilometre uzunluğundaki

derede arama çalışmaları yürüttük. Bu çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Çalışmalarımız Siirt'in Baykan ilçesine kadar devam edecek" şeklinde konuştu.

Ömer Kömürcü'nün babası Sıddık Kömürcü ise evladının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım beklediğini söyledi. Baba Kömürcü, "Geçen pazar günü evin önünde oynarken kaybolan çocuğumu bulmak için herkesten yardım bekliyorum. Allah rızası içindir. Herkesin başına gelebilir. Gören ya da duyanların en yakın güvenlik güçlerine ya da bizlere haber vermelerini bekliyoruz. Tam olarak nerede kaybolduğunu bilmiyoruz. Derede arama çalışmalarını sürdürüyorlar. Çocuğumun kaçırıldığından da şüphe ediyoruz"

dedi.

MİNİK ÖMER HALEN BULUNAMADI
MİNİK ÖMER HALEN BULUNAMADI
MİNİK ÖMER HALEN BULUNAMADI
MİNİK ÖMER HALEN BULUNAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:19:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 15:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?