8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Miniklerden büyük konser

MİNİKLERDEN POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK KONSER

Bitlis'in Güroymak ilçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan 'DoğuYorum' projesi kapsamında 65 ilköğretim öğrencisi Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine konser verdi.

Polis Okulu'nun çok amaçlı konferans salonunda yaklaşık 600 polis adayına türküler söyleyen öğrenciler konsere katılanlara keyifli saatler yaşattılar. Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri söylenen türkülere zaman zaman gerek alkışla gerekse ıslıkla eşlik ederek konser sonunda koro halinde konser veren öğrencileri ayakta alkışladılar.

Proje hakkında bilgi veren Güroymak Kaymakamı Nurettin Dayan, ilçede sosyal etkinliği artırmak ve öğrencilerin gerçek hayata ilk adımlarını atmak amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını belirtti. Projeyi kendilerini hazırladıklarını ancak müzik öğretmenlerinin fedakarca davrandığını da sözlerine ekleyen Kaymakam Dayan, "DoğuYorum' projesi 6 gönüllü müzik öğretmeni öncülüğünde başladı. Yaklaşık üç aylık bir çalışma sonucunda çocuklarımız bu güne geldiler. Emeği geçen ve fedakarca çalışan, öğretmen

arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede hazırlandıklarını belirten Atatürk İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Hatice Dabakoğlu, 65 öğrenciden oluşan korunun bir proje ile başladığını söyledi. Dabakoğlu, "Doğuyorum çocuk korusu bir proje ile başladı. Buradaki gerçek amaç çocukların müzik aracılığı ile doğru davranışlar kazanmalarıdır. Ayrıca bu vesile ile hepsi özgüvenlerini kazanacaklar. Onlar hayata ve topluma bugün sağlam olarak ilk adımlarını atılar. Altı müzik öğretmenlerimizle 3 hafta boyunca hafta sonları

çalışarak bu güne geldik. Bu fikir İlçe Kaymakamımız Nurettin Dayan'dan çıktı. Kaymakamımız bizlere bu fikri sunduğu zaman açıkçası çok fazla heyecanlandık. Bu bizim ilk konserimizdi devamı gelecek bu sadece başlangıçtı. Bizlere oldukça yardımcı oldu kendisine de emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen konsere Güroymak Kaymakamı Nurettin Dayan'ın yanı sıra Bitlis Polis Meslek Okulu yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

MİNİKLERDEN POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK KONSER
MİNİKLERDEN POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK KONSER
MİNİKLERDEN POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK KONSER
MİNİKLERDEN POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 12:06:05
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 14:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?