1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Mobese sistemi kuruluyor

Bitlis Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, kent merkezinde Mobese sistemi kurmak için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

Bıçakçı, Ankara'da sistem kurucu firmalarla görüşmeler yapıldığını ve ihale aşamasına geldiğini belirtti. Kameraların güvenlik alanında çok önemli bir girişim olduğuna dikkat çeken Bıçakçı, "İlk başta kentin belirli noktalarına kamera koyacağız. İlerideki zamanlarda bunları arttıracağız. Bununla ilgili son çalışmalarımızı tamamladık ve yakın zamanda ihaleye çıkaracağız " dedi.

Mobese sistemiyle ili mercek altına alacaklarını belirterek, "İlimiz zaten huzurlu. Ufak tefek olaylar da da Mobese sistemi çok iş görecek. Huzurlu ilimiz daha da huzurlu olacak. Bitlis için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak bizim en asli görevimizdir. Bitlis tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile nadide bir kenttir. Bunun için teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde ihale edilecek olan Mobese kamera sistemini önümüzdeki yaz aylarında faaliyete geçirmek istiyoruz. Çalışmalarımız da ona göre hızlandırdık" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?