9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

MOBESE'den kaçış yok

BİTLİS'TE MOBESE SİSTEMİNİN FAALİYETE GEÇMESİ

Bitlis Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, şehirdeki MOBESE kameraları sayesinde icralık ve çalıntı 217 aracın tespit edildiğini söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İbrahim Bıçakçı, 49 MOBESE kamerası ve Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan 6 termal kamerayla kentin her tarafını izlediklerini belirtti. Bıçakçı, “4 aylık gibi bir zaman dilimi içinde kurduğumuz 49 MOBESE kamerası ile 217 icralık ve çalıntı aracı yakaladık. MOBESE kameralarımızdaki sistem, herhangi birini veyahut aracı gördüğü zaman kayıt altına alabiliyor. Ayrıca şu anda kırsallarda Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan 6 adet termal kameralarımız mevcuttur” dedi.

Şehrin giriş ve çıkışlarını termal kameralarla izlediklerini dile getiren Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, “Şu anda kırsalda da 6 adet termal kameramız var. Bu kameralarımız da ısıya ve harekete duyarlıdır. Geçtiğimiz günlerde termal kameralarımızdan biri Bölge Trafik mevkiinde bir kişiyi tespit etti. Ekiplerimiz vakit kaybetmeden harekete geçti. Sonradan anlaşıldı ki şahıs bir çobanmış. MOBESE ve termal kameralarımızla Bitlis'in her tarafını izliyoruz. Şehrimiz son derece sakin ve huzurludur. Ancak bu kameralarımızla daha huzurlu ve sakin olacaktır” şeklinde konuştu.

BİTLİS'TE MOBESE SİSTEMİNİN FAALİYETE GEÇMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 10:41:02
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 13:13:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?