6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Muhtarlardan Emniyet Müdürü'ne teşekkür

Bitlis’te 10 mahalle muhtarı, yaptıkları çalışmadan dolayı İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez’e plaket verdi. İl merkezinde görev yapan mahalle muhtarı, İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez’i Polisevi’nde ziyaret etti.

Çay ikramını ardından muhtarlar adına konuşan Saray Mahallesi Muhtarı İlhan Turgut, göreve başladığından beri yaptıkları çalışmalardan dolayı halk arasında büyük taktir toplayan Kesmez’e vatandaşlar adına teşekkür ettiklerini söyledi.

Turgut, bundan sonra da kendilerinden yardımlarını esirgememesi dileğiyle Emniyet Müdürü Kesmez’e bir plaket verdi.

Kendisine sürpriz olan plaketi alan Kesmez, bugüne kadar tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını, bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Her konuda vatandaşa yardım etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Kesmez, "Ellimizden geldiği kadar vatandaşlara yardımcı olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek kamu kurum arasında gerekse vatandaşlara arasında kurduğumuz bağ sürecektir" dedi.

Kesmez, ziyaret sırasında, kabul edilmesi halinde geçen yıl ilkini açtıkları muhtarlara yönelik bilgisayar kursunu bu yıl yenileyebileceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 12:20:19
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 16:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saray mahallesi IP: 81.215.45.xxx Tarih : 23.05.2005 18:45:34
ilhan abiiii harikasın beee.muhtarlara örnek olsuuuun.