7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Nemrut’ta piknik yapılacak

Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Ahlat Kültür Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nemrut Dağı Krater Gölü’nde piknik düzenleneceği bildirildi.

Konuyla İlgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zübeyr Ergezen, bu yılda geçen yıl olduğu gibi Kültür Haftası Etkinlikleri kapsamında Nemrut Dağı Krater Gölü’nde müzik eğlence programı düzenlenerek piknik yapılacağını söyledi. 

Amaçlarının ilçe halkına güzel bir gezi sunmak ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu dile getiren Ergezen; “Kültür Haftası münasebetiyle 24 Ağustos 2006 Perşembe günü Nemrut Dağı Krater Gölü kenarında geniş katılımlı bir piknik ve müzik eğlence programı düzenlecek. İl ve Belediye encümenleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları tarafından yemek verilecek. Pikniğe katılanlara mahalli sanatçılar tarafından konser verilecek. Bu amaçla Nemrut Dağını ve Krater Gölünü görmeyen vatandaşlarımız bu eşsiz güzelliği görme imkanına kavuşacak. Gerçekleştirilecek pikniğe tüm ilçe halkını bekliyoruz”dedi.
Özkan Olcay - Kenthaber / Ahlat
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2006 Pazar 13:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?