2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Öğrencilere gıda yardımı

Bitlis Feneri Yardımlaşma Derneği, Bitlis’teki ilköğretim okullarında, öğrencilere süt, sosis, meyve suyu, aromalı süt, bisküvi ve kışlık ayakkabıdan oluşan yardım paketleri dağıtıyor.

Bitlis Milletvekili Vahit Kiler başkanlığında kurulan derneğin üyelerinden Behiç Oto, amaçlarının gelişme çağında olan fakir aile çocuklarının iyi beslenmelerini sağlamak olduğunu söyledi. İldeki yoksul aile sayısının fazlalığına dikkat çeken Oto, dernek olarak sadece ailelere gıda yardımı değil, gelişme çağında olan ilköğretim öğrencilerine de süt ürünlerini dağıttıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin iyi beslenmesi için fakir aile çocuklarına süt, sosis, meyve suyu ve buna benzer vitaminli gıda dağıtıyoruz. Derneğimiz zenginden alıp fakire ulaştırıyor. Bu arada okullara dağıtılmak üzere süt ve süt ürünleri gönderen arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dağıtımlarımız ilçe ve köy okullarında yapılacaktır" şeklinde konuştu.
Bitlis Feneri Yardımlaşma Derneği üyeleri; Saray, Muştakbaba, 8 Ağustos, Kurtuluş, 75. Yıl, Mustafa Kemal ve Yükseliş ilköğretim okullarında; 168 kutu bisküvi, 930 paket sosis, bin 56 adet 1 litre süt, 875 adet meyveli süt, 96 adet 1 litre meyve suyu dağıttı.

Bitlis-İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 15:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?