8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Okul gazetesine final sayısı

OKUL GAZETESİNE FİNAL SAYISI

Bitlis Özel Selahaddin Eyyubi Lisesi öğrencileri tarafından 4 yıldır hazırlanan gazetesinin son sayısı da çıkarıldı.

Okulda 4 yıldır gazete çıkaran Harun Akyol, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni, Mücahit Taşdemir de Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmasıyla birlikte gazetenin yayın hayatına da son verilerek final sayısı çıkarıldı. Gazetenin son sayısı nedeniyle öğrencilerle bir araya gelen Özel Selahaddin Eyyubi Lisesi Müdürü Ufuk Ercul ile Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Deniz tarafından 4 yıl boyunca gazete çıkaran öğrencilere birer teşekkür plaketi verildi.

Özel Selahaddin Eyyubi Lisesi Müdürü Ufuk Ercul, öğrencilerinin uzun süre okul gazetesini çıkardıklarını hatırlatarak, öğrencilerinin yüksek öğrenime gitmelerinin ardından teklif olarak sundukları final sayısı konusunda ise destek verdiklerini kaydetti. Ercul, "Öğrencilerimizin okuldaki eğitimlerinin yanı sıra sosyal aktivitelere de katılımının sağlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu öğrencilerimiz hem ders çalışıp hem de böyle bir gazete çıkardılar. Kendilerini bu emeklerinden dolayı kutuluyorum" dedi.

Öğrencilerden Mücahit Taşdemir ise, okul yönetiminin kendilerine büyük destek olduğunu, son final sayısında emeği geçen yöneticilere ve öğrenci arkadaşlarına teşekkür etti. Taşdemir, "Okul gazetesinin çıkarılması aşamasında çok güzel anılarımız oldu. Ancak mezun olmamıza rağmen son bir sayı daha çıkardık. Okul döneminde çalışmalarımızı yaparken, bir taraftan ÖSS'ye hazırlandık, diğer taraftan da gazetemizi çıkardık" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:40:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 14:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?