6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Okullarda internet eğitimi

İnternet Haftası dolayısıyla Bitlis Telekom Müdürlüğü tarafından öğrencilere internet hakkında bilgi verildi. 11-24 Nisan tarihleri arasında kutlanan İnternet Haftası dolayısıyla Bitlis Telekom Müdürlüğü yemekhanesinde düzenlenen programla, çeşitli okullardan gelen yaklaşık 150 öğrenciye internet ve ADSL konusunda teknik bilgiler verildi.

Programın başlangıcında kısa bir konuşma yapan Bitlis Telekom Müdür Vekili Erhan Gerçek, internetin Türkiye’deki yeri ve önemine değindi. Gerçek, insan hayatının olmazsa olmazı interneti çocukların da iyi öğrenmesi gerektiğini belirterek, "Bilindiği üzere internet ve bilişim teknolojilerinin öncülüğünde bilgi toplumuna doğru önemli bir değişim sürecine başlamış bulunmaktayız. Bu değişim yaşamın tüm boyutlarını etkilemekte, devletin yeniden yapılanması ve ülkemizin dünya ile bütünleşmesine geniş olanaklar sunmaktadır" dedi.

Hazırlanan slayt gösterileriyle anlatılan ADSL ve internet bilişim ağlarının ardından, katılan öğrencilere pasta ve meyve suyu ikram edildi. Ayrıca eğitime katılan öğrencilere kalem ve öğretmenlere de ajanda ile kalemlik hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 16:13:30
Güncelleme :23 Nisan 2005 Cumartesi 19:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sarp Kayalik IP: 134.197.40.xxx Tarih : 25.04.2005 00:46:42
Internet'in ne oldugu toplantida ogrenilmez, kullanilarak ogrenilir. Tum cocuklarin okullarda internet kullanmalarini saglamaliyiz. Saygilar,