9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

ÖSS il birincilerine bilgisayar

ÖSS İL BİRİNCİLERİNE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamı Bilal Şentürk, geçen yılki Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) il birincisi olan 2 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Bilgisayarlar, Ahlat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda düzenlenen program ile öğrencilerin ailelerine teslim edildi. Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Şentürk, eğitimin ve eğitimde istikrarlı çalışmanın önemini vurguladı. Çalışmanın her zaman başarıyı getireceğini de anlatan Şentürk, Bitlis genelinde dereceye girerek üniversite sınavında çok yüksek performans göstererek sözel ve eşit ağırlıkta il birincisi olan 2 öğrenciyi de kutladıklarını söyledi. Şentürk, öğrencilerin bu başarılarından dolayı da kendilerine birer dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini, çocuklar okulda oldukları için bunları velilerine verdiklerini ifade etti. Şentürk, başarı gösteren öğrencilerin ailelerini de kutlayarak, başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

Aileler ise çocuklarının başarısı kadar, bu başarıya duyarlılık gösterilmesinden duydukları memnuniyeti de ifade ederek, desteklerinden dolayı da Kaymakam Şentürk'e teşekkür ettiklerini belirtti.

Sözel ve eşit ağırlıkta il birincisi olan 2 öğrenciden, Murat Elçi Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'ni, Sefa Keşan ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştı.

ÖSS İL BİRİNCİLERİNE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 13:08:04
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 16:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?