1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Otellerden farksız pansiyon

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, il ve ilçelerde bulunan öğrenci pansiyonlarının üç yıldızlı otellerden farksız konuma geldiğini söyledi. 

Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan kız pansiyonunda incelemelerde bulunan Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, öğrencilerin rahat edebilmeleri için her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirtti. 

Korkmaz, "İl ve ilçelerde bulunan öğrenci pansiyonlarımız ve yatılı bölge okullarımız (YİBO) üç yıldızlı oteller kadar ferah ve güzel bir konuma geldi. Yatılı bölge okullarında okuyan öğrencilerimiz için Mili Eğitim Müdürlüğü olarak her fedakarlığı üstleniyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz okusunlar. Onlardan başka hiçbir şey istemiyoruz. Onların okumaları için gereken her şeyi biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üstleniyoruz" dedi. 

Korkmaz, tüm okul ve pansiyonları gezdiğini ve varsa eksiklikleri tespit ettiğini de belirterek, "Hizan ilçemizdeki kız pansiyonunda şuanda 150 kız öğrencimiz kalıyor. Sadece pansiyon yapmakla kalmıyoruz, öğretmenlerimizle beraber yaptığımız kız ve erkek pansiyonlarına çocuklarını okula göndermeyen aileleri de ikna ediyoruz. Ve bu pansiyonlarımıza yerleştiriyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 15:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?