8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Pedallar Van Gölü için dönüyor

PEDALLAR VAN GÖLÜ İÇİN DÖNÜYOR

Van Gölü ve çevresindeki doğal güzelliklere dikkat çekmek için bisiklet turuna hazırlanan Ahlatlı bisikletçiler 400 kilometrelik Van Gölü ve çevresi turu için hazır olduklarını söyledi.

Günlerdir antrenmanlara başlayan, kondisyon çalışmalarına ağırlık veren Ahlatlı bisikletçiler hem spor hem de Van Gölü çevresindeki güzelliklere dikkat çekmek için çalışmalarını tüm hızıyla devem ettiriyor.

Bitlis Valiliği öncülüğünde Ahlat, Adilcevaz ve Tatvan ilçelerinden bir gurup bisikletçi Van Gölü ve çevresinin doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla bisiklet turunun haziran ayı içerisinde yapılacağı belirtildi. Antrenmanlar hafta sonu ve akşam saatlerinde aralıksız devam ederken, Ahlatlı bisikletçiler işi sıkı tutarak günlük bisiklet turu düzenliyor.

Ahlat Kaymakam Bilal Şentürk'ün de içinde bulunduğu Ahlatlı bisiklet gurubunun bu haftaki uzun bisiklet turuna ise Ahlat-Tatvan parkuruyla devam edildi. Ahlatlı bisikletçiler hükümet konağı önünden start alarak Tatvan Adabağ mevkiye kadar 40 kilometre pedal çevirdi. Bisikletçiler Van Gölü Kıyısındaki Ahlat-Tatvan arasındaki doğal güzelliklerin ise seyrine doyumsuz ve muhteşem olduğunu ifade etti.

PEDALLAR VAN GÖLÜ İÇİN DÖNÜYOR
PEDALLAR VAN GÖLÜ İÇİN DÖNÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 13:22:01
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 13:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?