1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Polis radyosunu dinletme çalışmaları

Ahlat İlçe Emniyet Müdür Vekili Levent Hasan Özen, Polis Radyosu'nun ilçede dinlenebilmesi için bir takım çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Özen, yayın merkezi Ankara'da olan Polis Radyosu'nun Ahlat'ta da dinlenmesi konusunu planlayıp 2008 yılı hedefleri arasına koyduklarını anlattı. Bu bağlamda gereken yazışmaları yaptıklarını belirten Özen "Ön çalışmalarının ardından kurulacak verici sayesinde Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanlığı'na bağlı olan Polis Radyosu'nun ilçemizdeki radyolardan dinlenebilmesi sağlanacak. Anayasa ve cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda yayın yapmak suretiyle suç ve suçluluğu önlemek, can ve mal güvenliğinin korunmasını sağlamak, trafik kaza ve ihlallerinin azaltılmasına yardımcı olunacaktır. Bu yayınlar, polis hizmetlerini halka daha iyi duyurmak ve polis-halk ilişkilerinin en üst düzeye getirilmesine yardımcı olacaktır. Ülke ve toplumun sağlığına, eğitimine katkıda bulunacak olan Polis Radyosu'nu ilçemizde dinlenmesini en kısa zamanda sağlanma çalışmalarımız hızla sürüyor" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 18:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Enver Durmuş BAHAR IP: 78.162.235.xxx Tarih : 3.04.2008 23:31:31

ahlat ilçe emniyet müdür V. Levent Hasan ÖZEN'i gayretlerinden dolayı ahlatlı bir vatandaş olarak tebrik ederim. Elazı'dan sevgi ve saygılar,,,,,,,,,,