8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

PTT 170 yaşında

PTT'NİN 170. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Bitlis'te, PTT'nin 170'nci Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 170'nci müşteriye çeşitli hediyeleri verildi.

Kendisine gönderilen parayı çekmek için PTT'ye gelen bugünkü 170'nci müşteri olan Nedim Evelek'e (45), Bitlis PTT Başmüdürü Mustafa Beşli tarafından pul koleksiyonu, saat ve çeşitli hediyeler verildi. Başmüdür Beşli, vatandaşa en hızlı ve güvenilir hizmeti verdiklerini söyledi. Beşli, "Tüm amacını, misyon ve vizyonu halka hizmet üzerine inşa eden PTT, bugün yetişmiş, güler yüzlü ve kaliteli elemanlarıyla 250'ye yakın iş ve işlemi yerine getirmekte, birçok işlemi vatandaşları ayağına giderek ifa

etmektedir. Vatandaşlara mesai merfumu gözetmeden 7 gün 24 saat hizmet vermekte olan gişematiklerimiz Bitlis merkezde hizmete sunulmuş olup, yıl sonuna kadar diğer ilçelerimizde de halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.

Son olarak PTT'nin diğer hizmetlerinden de söz eden PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, "Hızlı, güvenli ve ucuz tarifeleriyle PTT, kargo, APS elektrik, su ve diğer tahsilatları ile tün havale ve posta çeklerini halkımızın teveccühü ile işlerini bir önceki yıllara göre katlayarak artırmıştır" şeklinde konuştu.

PTT'NİN 170. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 15:33:05
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 17:13:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?