1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

PTT'de kutlama

PTT'nin 168'nci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Bitlis PTT Başmüdürlük binasında çalışanlarında katıldığı bir kutlama töreni düzenlendi. 

Törende konuşan Bitlis PTT Başmüdürü Necati Yoldaş, 168 yaşında olan PTT'nin yaygın hizmet ağı ile gurur duyduğunu belirtti. Yoldaş, hizmetleri vatandaşın ayağına götürmeyi amaç edindiklerini belirterek, "Kurumumuz, 23 Ekim 1840 tarihinden bugüne kadar, halkımıza en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları sonucu toplumda saygın ve onurlu bir yer edinmiştir. Sürekli yenilenerek hizmet yelpazesini genişleterek alanında gittikçe devleşen bir kurum haline gelmiştir. Özellikle 2003 yılından itibaren bir değişim, dönüşüm ve gelişim programı uygulamaya konmuştur. Hizmetlerimizi, vatandaşın ayağına götürmeyi amaç edindiğimiz vazgeçilmezlerimiz arasındadır. 168 Yıllık tecrübesini teknoloji ile birleştirerek, günümüz rekabet ortamında kendini yenileyerek, çağdaş hizmetler üreten ve sürekli gelişen kuruluşumuz tarafından sunulan hizmetleri, ülkemizin her yerine hatta en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmanın çabası içerisindeyiz" dedi. 

Bitlis PTT Başmüdürü Necati Yoldaş, daha çağdaş ortamlarda vatandaşlara hizmet sunmak amacıyla bir yandan fiziki mekanları yenilerken, diğer yandan da hizmet çeşitliliğini arttırma gayreti içerisinde olduklarını da belirterek, "İş yerlerimizden mutlu ayrılan her müşteriyi kendimize ödül olarak gören ve hizmette sınır tanımayan anlayışımız, artan bir azim ve gayretle sürecektir. Bu bağlamda "süratli, güvenli ve kaliteli" hizmet için yenileşme çalışmalarına hız verilmiş olup, tüm iş yerlerimiz otomasyona açılmıştır. Diğer taraftan hizmet binalarımızda PTT Bank konseptine uygun şekilde sürdürülen yenileme faaliyetleri sonucunda, daha çağdaş ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet sunmak amacıyla, Bitlis, Tatvan, Ahlat, Ahlat Yukarı Çarşı ve Mutki binalarımız hizmete sunulmuş, diğerleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca Bitlis İl Merkezi'nde PTT Kargo İşletme Şefliği hizmete açılmıştır" şeklinde konuştu. 

Kutlama sonunda Başmüdür Yoldaş, programa katılan gazetecilere PTT'ye ait şapka, t-şhort, kalem ve kitap hediye etti. Ayrıca 168'nci yıldönümü nedeni ile bugünkü 168'nci müşteriye pul koleksiyonu da hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 16:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?