1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Ramazan'da giyim yardımı

Bitlis'in Ahlat ilçesine Ramazan ayı dolayısı ile yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere bin 500 adet çeşitli giyim malzemesi gönderildi. 

Erkizan Mahallesi Muhtarlığı'na Lescon firması tarafından İstanbul'dan kargo ile gönderilen giyim yardımı paketlerinde, gömlek, pantolon, kaban, ayakkabı gibi çeşitli giyim eşyaları bulunuyor. Gelen giyim malzemeleri muhtarlıkta istif edildi. Bazı ihtiyaç sahipleri muhtarlığa gelerek giyim yardımlarını bizzat kendileri alırken, bazılarını ise muhtar bizzat evlerine götürerek teslim etti. 

Erkizan Mahallesi Muhtarı Ramazan Koç, Lescon firması Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay'ın bu yardımları her yıl gönderdiğini belirtti. Koç "Sayın Erbay'a bu mübarek ayda yaptığı yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çünkü birkaç yıldır Lescon firmasının bu yardımları ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye yetiyor. Biz de bu yardımları alarak önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Kimi ihtiyaç sahipleri gelerek bizzat kendisi alıyor. Gelmek istemeyen ihtiyaç sahiplerine ise bizzat kendimiz gizlilik ilkesine uyarak evine götürüyoruz. Muhtarlık olarak yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması yönünde özen ve itina gösteriyoruz. En önemlisi yardım yaptığımız aileleri kesinlikle utandırmadan rencide etmeden yapıyoruz. Gerektiğinde kimseye göstermeden yardımlarımızı bizzat kapılarına götürerek dağıtıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 12:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?