8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Sirk gösterisine yoğun ilgi

SİRK GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen sirk gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tatvan Belediye Kültür Merkezi'nde 'Uçan Süpürge Gösteri Dünyası' tarafından düzenlenen sirk gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi gören 4 seanslık sirk gösterisi, talep üzerine 5 seansa çıkarılmasına rağmen girişlerde yaşanan yoğunluk zaman zaman izdihama neden oldu. Biletli giriş olmasına rağmen aileleriyle birlikte sirk gösterisini izlemeye gelen çocuklar ezilme tehlikesi yaşarken, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olası olaylara karşı tedbirini aldı.

Aralarında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasına katılan Emre Demirci, İlker Çevik ve Bülent Gülşahin'in de aralarında bulunduğu 8 kişilik sirk ekibi, birbirinden güzel gösterilerle vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Sihirbaz, yuma adam, Michael Emre, bisiklet ile ateş showunu hayretler içinde izleyen vatandaşlar, piton yılanları ile yapılan gösteriyi ise adeta nefeslerini tutarak takip etti. Gösteri sonrasında vatandaşlara seslenerek yaşanan izdihamdan üzüntü duyduğunu dile getiren Sirk yöneticisi Enver Kurucan, durumun yoğun talep ve salonun yetersiz olduğundan dolayı yaşandığını söyledi. Uçan Süpürge Gösteri Dünyası olarak tüm Türkiye'yi gezdiklerini dile getiren Enver Kurucan, “Bitlis'te ve Tatvan'da gösteri düzenledik. 8 kişilik ekip olarak çalıştığımız arkadaşlarımız arasında Yetenek Sizsiniz Türkiye programından 4 kişi var. Ayrıca dünya şampiyonu ve Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Yoma Adam İlker de bizimle beraber. Gösterilerimiz özellikle öğrencilere yöneliktir, fakat yetişkinler de büyük bir zevkle izliyor. Bu tür gösteriler bu yörelerde çok az düzenlendiği için etkinliğimiz oldukça rağbet gördü ve çok büyük bir izdiham yaşandı. Bu nedenle biz ek seanslar düzenledik. Böylece o izdihamı bir nebze olsa da yatıştırmış olduk. Bülent Gülşahin ile birlikte yöneticiliğini yaptığımız sirk ekibimizle bundan sonraki günlerde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini gezeceğiz ve daha sonra Akdeniz Bölgesi'nde etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

SİRK GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ
SİRK GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ
SİRK GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ
SİRK GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 16:49:02
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 18:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?