9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

SP yönetimi istifa etti

BİTLİS'TE SP YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Saadet Partisi (SP) Bitlis il ve ilçe yönetimi, son kongrede yaşanan olaylardan dolayı partilerinden istifa ettiklerini ve Numan Kurtulmuş önderliğinde yola devam edeceklerini açıkladı.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen SP Bitlis İl Başkanı Maşallah Erkoç, il yönetimi, belediye başkanları ve encümenler olarak partilerinden istifa ettiklerini belirtti. Erkoç, istifa gerekçelerini ise şöyle açıkladı:

"11 Temmuz tarihinde yapılan büyük kongreden sonra meydana gelen olayların Saadet Partisi'nin bir toplanma adresinden çıktığını göstermektedir. Önce ahlak ve manevi söylemiyle yola çıkan bir partiden ahlak ve manevi değerlerimizle bağdaşmayan hakaret, yalan ve fiili saldırılar gerçekleşmiştir. Teşkilat mensuplarımız kardeş kavgasına sürüklenmek istemiştir. Kavgalı ve güvensiz bir birliktelik yerine, dostça bir ayrılığın daha doğru olacağına inandığımızdan dolayı partiden istifa ediyoruz."

Bitlis il ve ilçe yönetimi, Hizan ve Koyunlu belediye başkanları ile encümenler olarak partilerinden istifa ettiklerini dile getiren Erkoç, bundan sonra ise Numan Kurtulmuş'un önderliğinde yola devam edeceklerini açıkladı.

BİTLİS'TE SP YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 16:52:00
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 17:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?