7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Tacirlere 'Hoş Geldiniz' operasyonu

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü'nün 'Hoş Geldiniz' ismini verdiği operasyonda, bir aracın stepne lastiği içine gizlenmiş vaziyette 10 kilo 480 gram eroin ele geçirildi. Olaylarla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece Bitlis-Baykan karayolunda düzenlenen operasyonda özel bir otomobilin stepne lastiğinde zulalanmış vaziyette 10 kilo 480 gram eroin maddesi ele geçirildi. Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde yaptığı basın açıklamasında, bu tür operasyonların devam edeceğini söyledi. Coşkun, "Arkadaşların dün akşam yaptıkları uygulamada 10 kilo saf eroin ele geçirilmiştir. Onları kutluyorum. Bu çalışmalarımız sürekli devam edecektir. Daha büyük operasyonlara da imza atacağız. Bu operasyon bana bir 'Hoş geldin' ikramı oldu. Ben böyle değerlendiriyorum" dedi. 

Emniyet Müdürü Coşkun, aracın stepne lastiğine 1'er kilogramlık paketler halinde yerleştirilmiş uyuşturucuyla ilgili olarak T.K. isimli bir kişinin de gözaltına alındığını bildirdi. Coşkun, 2006 yılının ilk 5 ayında Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nün toplam 158 kilogram esrar, 150 kilogram eroin ve 15 kilogram uyuşturucu baz morfin ele geçirdiğini kaydetti.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 18:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?