8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Taksi durağında mangal keyfi

TAKSİ DURAĞINDA MANGAL KEYFİ

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki taksiciler, gece yarısında mangal keyfi yaptı.

Tatvan Belediyesi önündeki durakta çalışan taksiciler, askerden terhis olup gelen arkadaşlarına bir ikramda bulunmak amacıyla mangal sofrası hazırladı.

Gündüz saatlerinde çarşı merkezinin karabalık olması ve trafik akışı nedeniyle bu imkanı elde edemeyen taksiciler, mangal sofrasını gece yarısı hazırladılar. Gece yarısı mangal sofrasının hazırlanacağı anda aniden bastıran yağmur ise taksicilere zor anlar yaşattırdı. Yağmur yağışından dolayı, taksi durağı önünde açlık ihtiyaçlarını gideremeyen taksiciler, 6 metrekarelik kulübelerine sığmaya çalıştılar.

24 saat vatandaşlara hizmet vermek ve geçimlerini sağlamak için çalıştıklarını ifade eden taksi durağı başkanı Necmi Yüca, 10 gündür askerden terhis olup gelen arkadaşları için kendi imkanlarınca küçük bir etkinlik düzenlediklerini dile getirdi. Yüca, "İki arkadaşımız terhis olup aramıza katıldılar ve bir arkadaşımızı da kısa bir süre sonra vatani görevini tamamlaması için uğurlayacağız. Bu nedenle küçük bir etkinlik yapmayı planladık, fakat yağmur yağışı sürprizi yaşadık" dedi.

Durakta toplam 24 taksinin bulunduğunu belirten Yüca, "Şu an 8 kişi olarak sığamadığımız 6 metrekarelik taksi kulübesinde 24 kişi barınmaya çalışıyoruz. Yaz aylarında her ne kadar sorun yaşamasak bile, kışın dondurucu soğuğunda ne yapacağımızı bilemez halde kalıyoruz. Taksi kulübemizin kapasitesi çok düşük olduğu için dışarıda kalan arkadaşlarımız soğuk havaya rağmen çoğu zaman geceyi arabalarının içinde geçirmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.

TAKSİ DURAĞINDA MANGAL KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 10:22:05
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?