1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tatvan Belediyesi'nde basın toplantısı

Tatvan İlçe Belediye Başkanı M. Emin Peker, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçeyi kalkındırma mücadelesi verdiklerini, seçim bildirgelerindeki işlerin 10 kat fazlasını yaptıklarını söyledi.

Başkan M.Emin Peker, makamında düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Ankara ve İzmir de yaptığı ziyaretler ve yapılan son çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ankara'da, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü de ziyaret etme fırsatı bulduklarını söyleyen Peker, "Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile 45 dakikalık sohbet imkanı bulduk. Kendilerini Bitlis'e davet ettik. Doğu turuna çıktığında ve zamanlarının olması halinde Bitlis'i mutlaka ziyaret edeceklerini söylediler" dedi.

Peker, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nü de ziyaret ettiğini belirterek, yaptıkları birçok projenin hayata geçirilmesi için bu kurumlardan yardım talebinde bulunduklarını ifade ederek, "Sahil yolu ve çevre düzenlemesi, Nemrut Kayak Merkezi ve kaba inşaatı bitmiş olan Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi ile ilgili de çeşitli yerlere görüş alışverişinde bulunduk. Tatvan'da bir denizcilik lisesi ve anadolu öğretmen lisesi yapılması konusunda halkımıza müjdeli haberi verebiliriz. İlçemizde iki okul da yapılacaktır. Biz sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçeyi kalkındırma mücadelesi veriyoruz. Seçim bildirgemizdeki işlerin 10 kat fazlasını yaptık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 14:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?