8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tatvan fuarı 30 Haziran'da

TATVAN FUARI PROGRAMI AÇIKLANDI

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan '42. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı ve Kültür Sanat Festivali' programı yapılan basın toplantısı ile açıklandı.

30 Haziran Çarşamba günü, belediye önünden fuar alanına kadar yapılacak olan yürüyüş ve fuar alanında gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile başlayan 42. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı ve Kültür Sanat Festivali'nin 17 Temmuz Cumartesi günü son bulacağı belirtildi.

Tatvan Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan basın toplantısına Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Belediye Başkan Yardımcısı Nametullah Epözdemir ve Fuar Müdürü Mehmet Geylani katıldı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda fuarda kültürel ve sanatsal aktivitelere önem verileceğini dile getiren Abdullah Ok, "Barışa olan özlemle hazırladığımız fuar programına halkımıza mal olmuş sanatçılarımızı davet ettik. Toplam 40 standın kurulacağı fuar alanında 15 farklı belediye tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler olacak ve büyük bir coşku ile katılım olacağına inanıyoruz. Fuar açılışı saat 18.00'de belediye önünde yürüyüş ile başlayacak ve fuar alanındaki açılış konseri ile devam edecek. Fuar programımız tiyatro, panel, konser ve sergi ağırlıklı olacak. Değişik etkinliklerle 17 günü dolu dolu yaşayacağımız programımıza futbol müsabakalarını da ekledik. Tatvan'ın tanıtımında önemli bir rol oynayacağına inandığımız fuarın, turizme de katkı sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TATVAN FUARI PROGRAMI AÇIKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 09:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?