1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tatvan'ada bir CarrefourSA Expres

Bitlis'in Tatvan ilçesinde açılan, CarrefourSA Expres mağazası düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Tatvan Belediyesi tarafından yapılan Yaşam Alışveriş Merkezi'ndeki mağazanın açılış törenine, İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker, İlçe Emniyet Müdürü İlker Yerden Carreffoursa Bölge Müdürü Neslihan Uçar, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Turgut ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

CarrefourSA Expres Bölge Müdürü Neslihan Uçar, açılışta yaptığı konuşmada, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirtti. Uçar, "1993 yılında Türkiye'ye gelen ve köyde ilk mağazasını açan Carrefour'un, 1996 yılında Sabancı gurubu ile iş birliği yaparak CarrefourSA ismini aldığını belirterek güler yüzlülük, esneklik ve hızlılık pazarda farklılık oluşturduğumuz önemli faktörlerdir. Hep beraber müşteri memnuniyetini daha da iyileştirmek üzere çalışacağız" dedi. 

İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise, Tatvan ilçesine yaklaşık bir ay önce atandığını ve ilçenin birçok ilden daha çok geliştiğini belirtti. Güldibi, yapılan yatırımlarla ilçenin daha da gelişeceğini belirterek, "Dünyada baş gösteren ekonomik krize, ekonomik bunalıma rağmen Tatvan'a yatırım yapma cesaretini gösteren Carreffoursa ailesini kutluyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker ise, "Belediye tarafından yapılan Yaşam Alışveriş Merkezi'nin normal bir iş merkezinin ötesinde ulusal markaların yer almasını istediğimizi belirtmiştik. 13 aylık gibi kısa bir sürede faaliyete açtığımız yaşam alış-veriş merkezinde bu gün CarrefourSA Expres'in açılışını yapmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu mağazanın açılışından endişe duyan diğer esnaflarımızın çok kısa bir süre sonra onları da olumlu etkileyecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 16:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?