8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tatvan'da kaza: 8 yaralı

VAN'DA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 8 YARALI

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu biri polis 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Tatvan-Van karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi.

Tatvan'dan Van istikametine seyir halinde olan ve Hizan'da polis memuru olduğu öğrenilen Umut Ş. yönetimindeki 13 AZ 373 plakalı özel otomobil, karşı yönden gelen Ayetullah A.'nın kullandığı 65 AE 900 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kazada polis memuru Umut Ş. (32), aynı araçta bulunan eşi Serap (31), oğlu Beran (3), Uğur (21) ve Meral İldaş (46) ile Barkın Güven, diğer araçta bulunan sürücü Ayetullah A. (68 ) ve

yanında bulunan Buran Dindar (38) yaralandı. Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldıran yaralılardan Meral İldaş ile Ayetullah A., durumlarının ağır olması sebebiyle Bitlis Devler Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu arada Tatvan İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, kazanın ardından Tatvan Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Güldibi, kaza ile ilgili gazetecilere bilgi verdi. Güldibi, "Maalesef üzücü bir kaza olmuş. Yaralılardan biri Hizan ilçemizde polis memuru görevini yapmaktadır. Tüm yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

VAN'DA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 8 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 17:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?