1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tatvan'da yol çalışmaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, ilçenin kurulduğu günden bu yana asfaltlanamayan sokakların bu yıl belediye tarafından asfaltlandığını söyledi.

Taşar, bu yıl ilçede 100 kilometrelik yolun asfaltlandığını söyledi. Geri kalan yolların tamamlanması için belediyenin çalışmalarını hızla yürüttüğünü ifade eden Taşar, "Yıllardır insanlarımızın hasret kaldığı asfalt bu gün gerçekleşti. Bugüne kadar hiç asfalt yüzünü görmeyen yollarımız asfaltlanmaya başlandı. Yapılan asfalt kaliteli ve uzun ömürlü. Gittiğimiz yerlerde insanların yüzündeki mutluluğu görmek bizi de bir o kadar mutlu ediyor" dedi.

Taşar, hedeflerinin Tatvan'ı bir turizm kenti yapmak olduğunu belirterek "Onun için bu sene her alanda çalışma başlattık. Tatvan ilçesi, bölgede bulunan Siirt, Batman, Diyarbakır, Mardin, Muş ve Şanlıurfa'nın mesire alanı haline gelecek. Sahilde çalışmaların büyük bir kısmı tamamlanmıştır. Yapılan alışveriş merkezi bölgede tek büyük alışveriş merkezi. İlçemiz bu yıl sonuna kadar altyapısı, üstyapısı ve sosyal tesisleri ile bir Akdeniz kentinden hiç farkı kalmayacak. İlçemiz artık tuzla, çamurla değil, yeşillikle, çiçekle, güzellikle anılacak" şeklinde konuştu.

Belediyenin her alanda çalışmaları hızla yürüttüğünü dile getiren Taşar, bu yılın sonuna kadar ilçede alt ve üst yapıda bulunan sorunların büyük bir kısmının tamamlanacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 18:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?