1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tatvan'ın büyülü gün doğumu

Tatvan ilçesinde, gün doğumu sırasında güneşin ilk ışıklarıyla kızıllaşan gökyüzünün Van Gölü'ne yansıması, güzel görüntüler oluşturdu.

Gün doğumunun en güzel izlendiği yerlerden biri olan Van Gölü'nün Tatvan sahilleri, gerek kış mevsiminde gerekse yaz mevsiminde, romantik görüntüsünden bir şey kaybetmiyor. Van Gölü sahilinde bulunan Tatvan'da sabahın erken saatlerinde gün doğumunu izlemek ve gün doğumu sırasında fotoğraf çekmek için dün gece hiç uyumadığını belirten Merdan Aydoğdu "Gerçektende Tatvan sahillerinde gün doğumunun muhteşemliği söylendiği kadar varmış" dedi.

Gün doğumunu Tatvan'dan izlemek çok keyif verici, şeklinde duygularını dile getiren Aydoğdu "Gökyüzünden süzülen güneş ışınlarının, Van Gölü'nün berrak suları ile de bütünleşince ortaya çıkan harika görüntüleri izlerken adeta büyülendim. Bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektim. Herkese Tatvan'da gün doğumunu izlemelerini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 11:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zilan koyuncu IP: 88.230.100.xxx Tarih : 5.07.2008 13:51:41

gerçekten çok güzel bir görüntü. bakıpta büyülenmemek elde değil bir de canlı seyretmek nasıl olur... ifade edilemez bi güzellik :)