9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Tatvan'ın ilk özel hastanesi açıldı

TATVAN'IN İLK ÖZEL HASTANESİ AÇILDI

Bitlis'in Tatvan ilçesinin ilk özel hastanesi törenle hizmete açıldı.

Özel hastane açılışına AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ile Cemal Taşar, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, “Birkaç yıl öncesine baktığımızda, vatandaşlarımız doktora gidemez durumdaydı ve uzak hastanelere gidenler ise yollarda perişan oluyordu. Vatandaşlarımız şimdi böyle görkemli hastanemizde tedavi edilecekler” şeklinde konuştu.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz ise, Bitlis'in kurtuluşu olan bugünlerde çeşitli açılışlarla beraber özel hastanenin açılışını da gerçekleştireceklerini belirterek, “Bitlis eğitim, sağlık, kültürel ve turizm alanlarında gözde il haline gelecek. Artık ilimizde beyin ameliyatları dahi yapılıyor. Kısa zaman içerisinde 400 yataklı hastanemizi de yapacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 13 uzman ve 4 pratisyen doktor ile beraber 157 personelin hizmet vereceği hastanenin açılışı yapıldı.

TATVAN'IN İLK ÖZEL HASTANESİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 17:07:05
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 17:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saiit atak IP: 88.227.250.xxx Tarih : 8.08.2010 19:00:52

tatvana hayırlı ollsunda fakat cemal elmas kurt gibi insan her telden oynayan devlet düşmanı hergün akp milletvekilerine hakaret ve küfür eden adan açılışı akp milletvekilerine yaptırıyor menfaaatçılar devleti nasıl sümürecekler bakın görürsünüz