1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tayini çıkan komutana veda yemeği

Ahlat ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra tayini Düzce'nin Gölkaya ilçesine çıkan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Naci Binici onuruna veda yemeği verildi.

Ahlat Kaymakamlığı tarafından öğretmenevinde verilen veda yemeğine,Kaymakam Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez ve kurum amirleri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Bilal Şentürk, Yüzbaşı Ali Naci Binici'ye ilçedeki başarılı görevinden dolayı teşekkür edip, yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez ise, Yüzbaşı Binici'nin ilçe halkı ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduğunu söyledi. Başkan Gülmez, "Halk ile çok iyi insani ilişkiler kuran ve kurumlarla güzel bir diyalog içinde başarılı çalışmalar yapan Yüzbaşı Binici'ye ilçe halkım adına teşekkür ediyor, yolu açık olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Çok güzel duygularla Ahlat ilçesinden ayrıldığını belirten Yüzbaşı Ali Naci Binici'ye Kaymakam Bilal Şentürk tarafından kümbet maketi, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez tarafından ise Ahlat bastonu hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 18:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?