8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Tören alanında panik!

TÖREN ALANINDAKİ DİREĞE ÇIKAN ÇOCUK GERGİNLİĞE YOL AÇTI

Bitlis'te düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı tören alanında bulunan 15 metrelik direğin tepesine çıkan bir çocuk kısa süreli panik ve gerginliğe neden oldu.

Bitlis Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarında sağ duyu hakim olurken, görevlilerin bir anlık boşluğundan faydalanan bir çocuk, yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki aydınlatma direğine çıktı.

Hiçbir tehlikeye aldırmadan burada BDP bayrağını salamaya başlayan çocuk, tüm ısrarlara rağmen direkten inmeyince devreye BDP Bitlis Milletvekili M. Nezir Karabaş'a devreye girdi.

 Konuşmasını yarıda kesen Karabaş, 'Genç arkadaşımız. Çok tehlikeli bir işe girmişsin. Bizi üzmeden hemen oradan in" diyerek çocuğu ikna etti. Milletvekili Karabaş'ın bu sözlerinden sonra direkten inen çocuk yaklaşık 10 dakika sonra tekrar direğe tırmandı. Direğin zirvesine çıkan çocuk burada yine BDP bayrağını salladı. Meydanda bulunan herkesin panik bakışları arasında direkte kalmaya kararlı olan çocuğu bu kez de KESK Üyesi Songül Morsümbül tarafından ikna edilmeye çalıştı. Morsünbül, "Lütfen oradan iner misin? Bak elektrik tutar seni. Sen bizim için çok önemlisin. Lütfen aşağıya iner misin" dedi.

Direkten inen çocuğu azarlayan yakınını polis sanan kalabalık birden bölgeye gitmeye yöneldi. Ancak çocuğu azarlayan yakını olduğunu öğrenmeleri üzerine gerginlik son buldu.

TÖREN ALANINDAKİ DİREĞE ÇIKAN ÇOCUK GERGİNLİĞE YOL AÇTI
TÖREN ALANINDAKİ DİREĞE ÇIKAN ÇOCUK GERGİNLİĞE YOL AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 17:56:03
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 22:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?