9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Trafik kazaları MOBESE'de

BİTLİS'TE İLGİNÇ MOBESE GÖRÜNTÜLERİ

Bitlis şehir merkezinde son bir ay içinde meydana gelen bazı ilginç trafik kazaları, Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen yıl şehrin 49 ayrı noktasına yerleştirilen MOBESE kameraları, kavşaklarda meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye kaydediyor.

Mobese kayıtlarına göre; şehir merkezine seyir halinde olan özel otomobil, Batarya Kavşağı'nda bekleyen askeri aracın yanındaki polis aracına çarpıyor. Kazada maddi hasar meydana geliyor. Araçlarından inen polis ve sürücü, hasar tespit çalışmalarına başlıyor.

Van'dan Bitlis şehir merkezine seyir halinde olan yolcu otobüsü, Rahva Üçyol mevkiinde kavşakta bekleyen kamyona çarpıyor. Kamyon sürücüsü çarpmayla birlikte araçtan fırlıyor. Kazada kamyon sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yaralanıyor. Olay yerine gelen vatandaşlar yaralılara yardımcı oluyor.

Diğer bir görüntüde; Bitlis'ten Tatvan istikametine giden otomobil, karşı yönden gelen ve benzin istasyonuna girmek isteyen bir başka otomobil ile çarpışıyor. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı kazada maddi hasar meydana geliyor.

Bitlis-Tatvan karayolunda Tatvan istikametine seyir halinde olan askeri araç, aynı yöne giden kamyon tarafından sıkıştırılıyor. Sürücü, dengesini kaybederek yoldan çıkmak üzere olan askeri aracın direksiyonuna son anda hakim olup kazadan kurtuluyor.

BİTLİS'TE İLGİNÇ MOBESE GÖRÜNTÜLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 11:03:04
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?