8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Trafik rahatlayacak

BİTLİS'TE FATİH SULTAN CADDESİ YAPIMINA BAŞLANDI

Bitlis'te Hersan Mahallesi'nin trafiğini rahatlatacak Fatih Sultan Caddesi çalışmalarına başlandı.

Halk arasında 'Kerem Yavuz Rampası' olarak bilinen ve kullanılamaz bir halde olan Fatih Sultam Caddesi'nde genişletme çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, caddenin bitmesiyle birlikte mahallenin ulaşımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Başkan Alaydın, Hersan Mahallesi'ni Arap Köprüsü'ne bağlayacak yolun alt yapı çalışmalarının da yapıldığını belirterek, "Bu yolu 190 bin TL bedel ile ihale edilmiştir. 420 metre uzunluğunda 10 metre genişliğini de

iki aracın rahatlıkla seyir edebileceği şekilde yol genişletme çalışması yapılıyor. Çalışma başlamadan önce 5 metrelik yolda, çukurlardan araç sürücüleri, tozdan ise sokak sakinlerinin şikayetçiydiler" dedi. .

Başkan Alaydın, "Hersan Mahallesi'nde bulunan bu yol günümüz ve tarihi ilimize yakışmayacak şekildeydi. Toz ve çukurlardan, yolun dar oluşundan dolayı ilimize yakışır bir çalışma yaparak halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Yolu en kısa sürede ulaşıma açacağız" şeklinde konuştu.

BİTLİS'TE FATİH SULTAN CADDESİ YAPIMINA BAŞLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 13:46:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 14:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?