8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Türkiye Partisi bürosu açıldı

TÜRKİYE PARTİSİ BİTLİS İL BAŞKANLIĞI BÜROSU AÇILDI

Türkiye Partisi Bitlis İl Başkanlığı bürosu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine katılan Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamalarda, partilerinin arkasında ne holdinglerin ne başka ülkelerin ne de para gücünün olduğunu, sadece halkın gücünün bulunduğunu söyledi. 8 aylık bir süre içerisinde 74 ilde teşkilatlandıklarını, seçime girebilme hakkını kazandıklarını ifade eden Sarı, yapılacak ilk genel seçimlerde oy pusulalarında yerlerini alacaklarını belirterek, "Bu gezilerimizin amacı, il ve ilçe partililerle bir araya gelip

sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip genel merkeze iletmektir. Bu arada Bitlis'in hem siyasetteki sorunlarını hem de ileriye yönelik ihtiyaçlarını partililerle konuşacağız çünkü biz tabela partisi olmak için kurulmadık. Biz iktidara aday bir partiyiz, iktidara geldiğimiz gün program ve projelerimizi uygulamaya koyacağız" dedi.

Sarı, "İnanıyorum ki, Allah'ın izni ve vatandaşın gayretiyle Türkiye Partisi ilk yapılacak seçimlerde iktidar olacaktır. Seçim öncesi eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bunları da büyük ölçüde giderdik. İnanıyoruz ki, Bitlisli ile ülkenin sorunlarını paylaşırsak, ne yapacağımızı anlatırsak, her şey Bitlis ve ülkemiz için daha kolay ve güzel olacaktır. Herkes Abdullatif Şener ismini zaten biliyor. 16 yıllık tecrübesi, deneyimi ve birikimi olan dürüstlüğü ve ilkeli duruşu ile vatandaşımız Genel

Başkan'ımızı zaten tanıyor. Biz partililere düşen, Türkiye Partisi ismiyle Abdullatif Şener ismini vatandaşlarımıza iyi anlatmaktır. Türkiye Partisi ailesi olarak Bitlislinin hizmetinde olmaya talip olduk. Makamlar ve mevkiler bizlere ayrıcalık sağlayan yerler değildir. Tam tersine geldiğimiz makamlar vatandaşa ve ülkemize karşı olan sorumluluğu gösterir" şeklinde konuştu.

Kazım Dirik Caddesi üzerindeki bir iş hanında bulunan il başkanlığı bürosunun açılışına vatandaşlar da katıldı. Türkiye Partisi Bitlis İl Başkanlığı'nı ise Engin Temiz'in yürüteceği belirtildi.

TÜRKİYE PARTİSİ BİTLİS İL BAŞKANLIĞI BÜROSU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 13:43:04
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 14:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?